PU Bijeljina: Utvrđuju se okolnosti u kojima je muškarac skočio sa četvrtog sprata, a žena povrijeđena :: Semberija INFO ::

 

PU Bijeljina: Utvrđuju se okolnosti u kojima je muškarac skočio sa četvrtog sprata, a žena povrijeđena


Policija u Bijeljini radi na utvrđivanju okolnosti u kojima je muškarac čiji su inicijali D.S. skočio sa četvrtog sprata, a mlađa žena zadobila više povreda, najvjerovatnije, nožem, saopšteno je danas iz PU Bijeljina.

Iz Policijske uprave Bijeljina je saopšteno da im je sinoć oko 19.00 časova prijavljeno da se na balkonu stambene zgrade Ulici Pere Stanića u Bijeljini nalazi žena sa vidnim povredama i da doziva u pomoć.

Policija je dolaskom na lice mjesta zatekla lice čiji su inicijali D.S. iz Bijeljine koje je skočilo sa četvrtog sprata.

Oba lica su prevezena u Bolnicu "Sveti Vračevi" u Bijeljini radi ukazivanja potrebne medicinske pomoći.

​Uviđaj je izvršen u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji se nije izjasnio o kvalifikaciji navedenog događaja, a policiji je naložio da preduzmu sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti.

Četrdesetdvogodišnji muškarac preminuo je jutros u bijeljinskoj Bolnici "Sveti Vračevi" od posljedica teških povreda, dok je žena, koja je dovezena sa njim, u teškom stanju, ali za sada stabilno, rekao je ranije jutros načelnik Odjeljenja za hirurške grane Milan Todorović.