SVEČANO OTVARANjE OBJEKTA “ĐURĐEVAK” I DANA OTVORENIH VRATA U VRTIĆU “ČIKA JOVA ZMAJ” :: Semberija INFO ::

 

SVEČANO OTVARANjE OBJEKTA “ĐURĐEVAK” I DANA OTVORENIH VRATA U VRTIĆU “ČIKA JOVA ZMAJ”


U četvrtak, 31. avgusta sa početkom u 10 časova, svečano će biti otvoren novi objekat “Đurđevak” u sklopu Dječijeg vrtića “Čika jova Zmaj”.

Zahvaljujući Gradu Bijeljina, u saradnji sa Eparhijom zvorničko-tuzlanskom, vrtić povećava svoje kapacitete i obuhvat djece predškolskim vaspitanjem i obrazovanjem, sa nadom da će u skorijoj budućnosti svako dijete predškolskog uzrasta u gradu biti obuhvaćeno nekim od programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja. Dan otvaranja vrtića će ostati urezan u pamćenje svih nas, jer se otvorajuvrata za 200 novih mališana koji će imati priliku koračati uz drugarstvo, sreću, ljubav, igru i slobodu.

Takođe, iz vrtića pozovaju roditelje i djecu da 1. septembra 2023. godine pridruže u periodu od 10 do 14 časova na “Danu otvorenih vrata” u objektu “Đurđevak”, gdje će djeca imati proliku da upoznaju prostor, vaspitače, a roditelji da dobiju potrebne informacije za polazak djeteta u vrtić. Iz vrtića podsjećaju roditelje da nova radna godina u svim objektima počinje od ponedjeljka, 4. septembra 2023. godine.