Oglasili se Terzić i direktor Policije Srpske: Ranjenih u pucnjavi nema, istraga se nastavlja :: Semberija INFO ::

 

Oglasili se Terzić i direktor Policije Srpske: Ranjenih u pucnjavi nema, istraga se nastavlja


FOTO: InfoBijeljina
Načelnik Policijske uprave /PU/ Bijeljina Stjepan Terzić i direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević obratili su se novinarima ispred PU Bijeljina, potvrdivši da je policijski službenik čiji su inicijali N.M. ubijen protekle noći ispred noćnog kluba „Džil“, te da policija nastavlja istragu i dokumentovanje ovog krivičnog djela.
 
"Sinoć u 23.57 časova u Policijsku stanicu Bijeljina 1 zaprimili smo prijavu da je u Ulici Meše Selimovića, u blizini ugostiteljskog objekta, došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je jedno lice teško povrijeđeno. Izlaskom na lice mjesta, potvrdili smo navode prijave, te utvrdili da je teško ranjen policijski službenik N.M, koji je odmah prevezen na ukazivanje ljekarske pomoći, ali je kasnije preminuo", rekao je Terzić novinarima.
 
Prema njegovim riječima, o slučaju je odmah obaviješteno Okružno tužilaštvo Bijeljina, a četiri lica koja se dovode u vezu sa ubistvom su uhapšena.
 
"Danas nastavljamo istragu po prikupljenim saznanjima i obavještenjima. Navodi da je još jedno lice sinoć ranjeno, nisu tačni", istakao je Terzić.
 
Direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević izrazio je duboko žaljenje i saučešće porodici ubijenog policajca.
 
"Nijedna okolnost ili lice koji su povezani sa ovim nemilim događajem, neće biti isključeni iz istrage. Rasvijetlićemo svaki detalj", poručio je Kostrešević.

(InfoBijeljina)