GRADSKI ODBOR PDP BIJELjINA OBILjEŽIO SLAVU :: Semberija INFO ::

 

GRADSKI ODBOR PDP BIJELjINA OBILjEŽIO SLAVU


Partija demokratskog progresa, Gradski odbor Bijeljina obilježio je danas krsnu slavu Bogojavljenje. U skromnom društvu, oko slavske trpeze okupili su se osnivači i prijatelji bijeljinskog odbora koji su zajedno sarađivali prethodnih 25 godina.



-Kako tradicija nalaže, danas u prostorijama GO PDP-a obilježavamo našu krsnu slavu. Ovo je prilika da se družimo, da razgovaramo o svemu što smo radili u prethodnom periodu i da zajednički pogledamo prema budućnosti. Kada je u pitanju Gradski odbor Bijeljina, možemo reći da je godina iza nas bila djelimično uspješna. Ostvarili smo naš izborni cilj a to je jedan direktni mandat u Narodnu skupštinu RS i, u trci za poziciju predsjednika Republike pobjedu kandidata opozicije Jelene Trivić na području Bijeljine. Ostaje žal što se promjene nisu desile na području cijele Republike Srpske ali okrećemo se budućnosti i, zajedno sa našim koalicionim partnerima pripremamo za lokalne izbore na kojima očekujemo pobjedu“, izjavio je Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina dodavši da očekuje da će na ovogodišnjim lokalnim izborima bijeljinski PDP ostvariti najbolji izborni rezultat od svih dosadašnjih izbornih ciklusa.



Obilježavanju Bogojavljenja, kao i uvijek do sada prisustvovao je Branislav Borenović, predsjednik Partije demokratskog progresa.

-Navikli smo da svake godine, 19. januara budemo u Bijeljini. Svake godine, evo već četvrt vijeka, naša porodica, Partija demokratskog progresa, okuplja se u Bijeljini da zajedno proslavimo našu slavu. Tokom ovih 25 godina prošli smo trnovit put, suočavajući se sa brojnim izazovima. U duhu današnje slave, pozvao bih sve nas da u godini koja je pred nama, godini u kojoj će biti izuzetno mnogo političkih izazova – da praštamo. Da tražimo najbolji način kako da savladamo sve buduće političke prepreke jer je jako važno da na lokalnim izborima 2024. godine odnesemo pobjedu i sačuvamo Bijeljinu“, rakao je Branisalav Borenović, predsjednik Partija demokratskog progresa Republike Srpske.

(Semberija info)