Bijeljina: Dukat koji je dobila plivajući za Časni krst poklonila bebi rođenoj na Bogojavljenje :: Semberija INFO ::

 

Bijeljina: Dukat koji je dobila plivajući za Časni krst poklonila bebi rođenoj na Bogojavljenje


FOTO: Dejan Čabrilo za InfoBijeljina
Marjana Todorović, djevojka iz Bijeljine koja je na Bogojavljenje prva doplivala do Časnog krsta na jezeru Busija na Majevici, jutros je dukat koji je dobila kao nagradu poklonila bebi rođenoj u bijeljinskoj Bolnici na ovaj veliki praznik.
 
Za portal InfoBijeljina Todorovićeva je rekla da je uz blagoslov sveštenika koji je bio prisutan na Majevici odlučila da radost Bogojavljenja podijeli sa drugima, te je došla na ideju da dukat pokloni novorođenčetu Jovanu.
 
- Prvi put sam plivala za Časni krst i to je za mene bilo nevjerovatno iskustvo. Međutim, svoju sreću sam željela da podijelim sa nekim, te sam jutros u Bolnici „Sveti Vračevi“ poklonila dukat koji sam dobila kao nagradu, bebi koja je rođena na Bogojavljenje. Jovan je treće dijete u porodici i njegovoj majci i njemu želim svu sreću u životu – navela je Todorovićeva.
 
Marjana Todorović prva je doplivala do Časnog krsta na Bogojavljenje, na jezeru Busija na Majevici, a riječ je o Bijeljinki koja je inače članica Gorske službe spasavanja – stanica Bijeljina. 
 
(Info Bijeljina)