Detalji nezgode: Pijan pasatom uletio u pekaru, radnik povrijeđen :: Semberija INFO ::

 

Detalji nezgode: Pijan pasatom uletio u pekaru, radnik povrijeđen


Foto: Facebook/Kalesija Online
Radnik pekare "Lejla" u Prnjavoru kod Kalesije zadobio je povrede u predjelu šake nakon što je sinoć muškarac M.K. (29) sletio sa kolovoza i putničkim vozilom pasat udario u pekaru, potvrđeno je za "Nezavisne novine" iz Policijske uprave Tuzla.

"Sinoć oko 22.30 sati na dijelu magistralnog puta M4 u mjestu Prnjavor općina Kalesija dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je M.K. (29) nastanjen na području općine Kalesija upravljajući pasatom sletio sa kolovoza i udario u objekat pekare. Tom prilikom radnik u pekari (51) je zadobio povrede u predjelu šake o čijem stepenu se ljekar SHMP DZ Kalesija nije izjasnio", navode iz policije.

Dodaju da je prilikom alkotestiranja kod vozača utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, zbog čega je isti zadržan u službenim prostorijama PS Kalesija do otrežnjenja.

"O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili policijski službenici OKP PU Kalesija, koji po nalogu kantonalnog tužioca nastavljaju daljnji rad na dokumentovanju ovog događaja", kazali su iz policije.
 
(Nezavisne)