Veliko interesovanje za najbolje mjesto na 'Igokeinom' rođendanskom turniru :: Semberija INFO ::

 

Veliko interesovanje za najbolje mjesto na 'Igokeinom' rođendanskom turniru


Ulaznice za košarkaški spektakl povodom prvih 50 godina košarkaškog kluba 'Igoeka m:tel', koji će od 6. do 10. septembra ugostiti gorostase evropske košarke i pred publiku donijeti vrhunsku igru, zvijezde i magiju ovog sporta, puštene u prodaju u petak, izazvale su veliko interesovanje – kako domaće publike, a tako i turista.

Organizatori, sudeći po prodaji tokom vikenda, očekuju da će se tražiti se karta više.

Na Internacionalnom košarkaškom turniru, pored domaćina, nastupiće najčuveniji evropski klubovi, KK‘Partizan Mozzartbet’, KK ‘CSKA’, KK ‘Turk Telekom’, KK ‘Galatasaray NEF’, KK ‘Hapoel Jerusalem’, a posebno iščekivanje izaziva utakmica veterana kluba sa veteranima prijateljskih klubova.

Utakmice se igraju na dvije lokacije – po prvi put vidjećemo košarku 'pod vedrim nebom' na centralnom terenu Nacionalnog teniskog centra, te u Sportskoj dvorani u Laktašima.

Napominjemo da je ulaznice moguće kupiti na tri prodajna mjesta –  u Nacionalnom teniskom centru svakog dana od 10 do 22 časa, u kafe baru u Sportskoj dvorani u Laktašima  i restoranu 'Agape' (RK 'Boska') svakog dana od 8 do 22 časa.

Cijena standardne dnevne ulaznice po zonama tribina (za sve utakmice tog dana) iznosi 20 KM sa kojom ćete doživjeti istinsku čar košarke i navijanja, dok se VIP ulaznice mogu kupiti po cijeni od 80 KM i obezbjeđuju najbolja mjesta na tribinama i parketu.

Ljubiteljima košarke iz organizacije poručuju, da ne čekaju, nego svoju kartu zgrabe na vrijeme. Posjetioce očekuje i mnoštvo dnevnih aktivnosti, kako bi uz sjajnu igru i nezaboravne dvoboje, uživali u svakom trenutku pet dana vrhunskog sportskog druženja.

Vidimo se na trbinama!


​Glas Srpske