НА БАЗЕНИМА СВЕ ВИШЕ КУПАЧА :: Semberija INFO ::

 

НА БАЗЕНИМА СВЕ ВИШЕ КУПАЧА


Изузетно топло вријеме, са температуром око  тридесет и другог подиока, довело је протеклог викенда бројне купаче на базене Бање Дворови и на базене туристичко - угоститељског комплекса “Семберски салаш”.
Што се цијене улазница тиче , оне су непромијењене у односу на прошлогодишњу туристичку сезону. На дворовљанским базенима за одрасле улазница кошта пет КМ, за дјецу три КМ, док за посјетиоце који на базене долазе након петнаест сати улазница кошта четири КМ.


На базенима “Семберски салаш” цијена улазнице за одрасле кошта десет КМ, за дјецу испод десет година старости кошта пет КМ.


На базенима Бање Дворови, гдје се налази олимпијски, два јуниорска, дјечији базен, тушеви са топлом водом,  рекли су нам да већи број купача очекују у поподневним сатима, јер је субота за многе радни дан. На базенима се у пријеподневним сатима могу видјети, углавном, дјеца предшколског и школског узраста и пензионери. Вода на базенима је изузетно чиста и води се рачуна о хигијенско – епидемиолошким мјерама. У односу на прошлу годину, када је број посјетилаца на базенима био скоро симболичан током љета или их није ни било, овог љета као да је дошло до благог опуштања и многи су похрлили да освјежење, топлу термоминералну  љековиту воду, али и хладовину у хладу старих јасенова потраже у оквиру комплекса базена Бање Дворови. Дјецу привлаче и тобогани на базенима у оквиру туристичко – угоститељског комплекса “Семберски салаш”. У сваком случају, у односу на прошло љето, које је било обиљежено страхом и неизвјесношћу за здравље, ове године је ситуација, судећи бар по ономе што смо видјели на бијељинским базенима, кудикамо повољнија и опуштенија.


Семберија инфо