Саопштење за јавност Партије демократског прогреса: ЧЕМУ И КОМЕ СЛУЖИ СКУПШТИНСКА ВЕЋИНА У ГРАДУ БИЈЕЉИНА? :: Semberija INFO ::

 

Саопштење за јавност Партије демократског прогреса: ЧЕМУ И КОМЕ СЛУЖИ СКУПШТИНСКА ВЕЋИНА У ГРАДУ БИЈЕЉИНА?


У мору неуспјелих покушаја да се дестабилизује рад градоначелника Града Бијељина Љубише Петровића или чак да га опозову, а све из разлога немогућности провођења политике која је јасно довела до урушавања читавог система Републике Српске, поставља се питање коме и чему служи скупштинска већина у Граду Бијељина?
 
Скупштинска већина предвођена СНСД-ом, до сада је показала да једино зна манипулисати, подметати и нападати. Оно што сигурно добро раде јесте нападање неистомишљеника путем средстава јавног информисања, организовање ботова, одбосно лажних профила на друштвеним мрежама, који су спремни по цијели дан коментарисати туђи рад, а свој нерад и недјела својих налогодаваца игнорисати, чиме су досадили и Богу и народу. За годину дана ова већина се показала као безидејна група којој је једини циљ позиција, разне фотеље и подјела плијена, а што ни у ком случају не смије бити сврха политике. 
 
Крајње је вријеме да се направи заокрет на политичком небу Бијељине, те да се сви ставе у једину обавезну функцију, а то је функцију народа. Већина одборника других странака је свјесна да је пут на којем прате СНСД погрешан. Знамо да је таквих сваким даном све више, те је вријеме да напусте вјештачку коалицију и приступе јединој правој политици од које ће само наши грађани имати користи. Ако посљедња истраживања показују да градоначелник има подршку 67% народа, сасвим је логично да скупштинска већина буде на оној страни којој и грађани дају подршку, а не тамо гдје је и мање од 33%, поред неопредијељених'', наводе у саопштењу за јавност Градског одбора ПДП Бијељина.

ПДП