ЈЕДАН ВОЗАЧ ЛИШЕН СЛОБОДЕ, ПОТРАГА ЗА ДРУГИМ :: Semberija INFO ::

 

ЈЕДАН ВОЗАЧ ЛИШЕН СЛОБОДЕ, ПОТРАГА ЗА ДРУГИМ


Полицијска станица за безбједност саобраћаја Бијељина, синоћ, 26. око 20.45 часова, запримила је пријаву да је у Бијељини у Улици Кулина Бана дошло до саобраћајне незгоде. Изласком на лице мјеста полицијски службеници дошли су до сазнања да је дошло до двије саобраћајне незгоде у тој улици, у размаку од пар минута.
 
У првој саобраћајној незгоди учествовало је дијете (2007) које је било у својству пјешака који је смртно страдао  и  НН возило и возач, који се удаљио са лица мјеста.
 
У другој саобраћајној незгоди  НН возило остварује контакт са повријеђеним дјететом  и његовим родитељима који су му на коловозу указивали помоћ и удаљава се са лица мјеста. Отац дјетета Е.Х. задобио је тешке тјелесне повреде, као и мајка А.Б, који су, након указане љекарске помоћи, пуштени на кућно лијечење.
 
Око 23 часа полицијски службеници Полицијске управе  Бијељина  слободе су лишили лице П.Д. због основане сумње да је највјероватније учествовао у другој  саобраћајној незгоди.
 
Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина под надзором Окружног јавног тужилаштва Бијељина интезивно раде на расвјетљавању и документовању наведених саобраћајних незгода'', прецизирано је у саопштењу за јавност које је достављено из Полицијске управе Бијељина.