ШАРОВИЋ ПРИСУСТВОВАО ОБИЉЕЖАВАЊУ КРСНЕ СЛАВЕ ОПШТИНЕ УГЉЕВИК: ВЈЕРУЈЕМ У БОЉУ БУДУЋНОСТ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

ШАРОВИЋ ПРИСУСТВОВАО ОБИЉЕЖАВАЊУ КРСНЕ СЛАВЕ ОПШТИНЕ УГЉЕВИК: ВЈЕРУЈЕМ У БОЉУ БУДУЋНОСТ СРПСКЕ


Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић присуствовао је данас обиљежавању крсне славе општине Угљевик Свете Петке Параскеве.
 
Честитајући крсну славу Општине становницима и начелнику Василију Перићу, Шаровић је истакао да је поносан што је данас у Угљевику.
 
„Ово је једна напредна општина која се развија и ја бих искористио прилику да становницима Угљевика и овог дијела Републике Српске пожелим све најбоље и у будућим временима. Начелнику Василију Перићу упућујем честитке за дугогодишњи предан рад, који су грађани препознали и повјерили му још један мандат“, казао је Шаровић.
 
Он је поручио да вјера у бољу будућност мора постојати и да њој треба тежити.
 
„Без обзира на то што су ова времена тешка увијек сам оптимиста и вјерујем у бољу будућност, како за Угљевик, тако и за цијелу Републику Српску“, истакао је Шаровић.
 
Обиљежавању крсне славе Угљевика присуствовао је и члан Предсједништва СДС Вукота Говедарица који је локалној самоуправи и становницима честитао данашњи празник и заштитницу Угљевика Свету Петку.
 
„Пожелио бих да ова година буде боља него што је била претходна, а све наредне боље од оних које су иза нас. У својој вјероисповијести смо људи који баштине хришћанску традицију и у оваквим свечарским приликама молимо се Богу за сва добра земаљска, да народ одоли искушењима и честитамо и локалној самоуправи и грађанима Угљевика данашњи празник“, поручио је Говедарица.