СЛАВИЦА ЛУКИЋ: ХВАЛА РСС ШТО СУ ИСПУНИЛИ ОБЕЋАНО :: Semberija INFO ::

 

СЛАВИЦА ЛУКИЋ: ХВАЛА РСС ШТО СУ ИСПУНИЛИ ОБЕЋАНО


У двориште породице Лукић из Балатуна довезен је сав потребан грађевински материјал за изградњу крова на новој кући, који је обезбијеђен средствима Републичке странке Српске, па ће ова породица погинулог борца успјети да прије зиме покрије започети објекат.
 
Члан породице Славица Лукић захвалила је Републичкој странци Српске што је испунила обећање, истакавши да у претходних 25 година нису успјели да остваре никакву помоћ од надлежних институција.
 
- Супруг, ја и троје дјеце живимо у кући која је изграђена прије 70 година и површине је око 45 метара квадратних. Започели смо изградњу новог дома, али нисмо имали средства за постављање крова. Од многих који су обећали нешто, једино је Републичка странка Српске одржала ријеч – додала је Лукићева.
 
Предсједник Републичке странке Српске Младен Петровић позвао је надлежне на локалном и републичком нивоу власти да више пажње посвете рањивим категоријама друштва, посебно оним породицама чији су чланови дали живот за стварање Републике Српске.
 
Подсјетимо, чланови Републичке странке Српске посјетили су породицу Лукић крајем августа, а у међувремену су обезбиједили више од 7.000 КМ за куповину потребног грађевинског материјала за кров на њиховом новом дому.