ПРИЈЕМ ЗА КИК - БОКСЕРА ЈАСМИНА РАМИЋА У ГРАДСКОЈ УПРАВИ :: Semberija INFO ::

 

ПРИЈЕМ ЗА КИК - БОКСЕРА ЈАСМИНА РАМИЋА У ГРАДСКОЈ УПРАВИ


Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић организовао је данас пријем за кик боксера Јасмина Рамића који је на недавно одржаном Свјетском првенству у Италији освојио бронзану медаљу.

Јасмин Рамић и његов тренер Димитрије Јовановић захвалили су се том приликом на пријему у Градској управи,као и на финансијској подршци за организацију путовања на првенство у Италији, истакавши да су за петнаест година рада први пут доживјели овакво нешто од градских власти.

Тренер Јасмина Рамића, Димитрије Јовановић, изјавио је да је ово јединствен примјер када спортиста оде на свјетско првенство без адекватних припрема и услова за тренирање и освоји овакво одличје.

“Ми до сада нисмо имали никакве услове за тренинге и припреме. Очекујемо да ће се нешто промијенити набоље. Углавном смо опстали у овом спорту захваљујући пријатељима. Ми смо апсолутно изненађење Свјетског првенства у Италији. Конкуренција је била јака. У првом колу смо имали за противника Грка, грчког репрезентативца, у другом колу репрезентативца Русије, који је прије двије године био првак свијета. У трећој борби Јасмин се надметао са Швајцарцем. У полуфиналу је изгубио од Александра Коловарова који је шестоструки првак свијета. Ипак , ово је највећи успјех Јасмина Рамића. Морам да подсјетим да смо и прије четири године у Мађарској, на Свјетском првенству, освојили бронзану медаљу”, подсјетио је Димитрије Јовановић.

Јасмин Рамић захвалио се на пријему код градоначелника, истакавши да је за њега ово велики спортски успјех, јер, уз спорт, има и пуно породичних обавеза.

“Имам четворо дјеце, тако да сам имао мало времена за тренинге. Тренер Јовановић је био упоран и изградио је моје самопоуздање за наступ на Свјетском првенству у Италији. Тренирао сам једанпут дневно.  Ипак , сретан сам што сам донио медаљу у Бијељину. Настављам да тренирам и надам се новим побједама”, изјавио је Рамић.

Градоначелник Љубиша Петровић истакао је да само упорност и тренинзи доносе велике зултате у спорту.

“Отишли су тихо на Свјетско првенство и вратили се с бронзом која сија као злато. Промовисали су Бијељину на најбољи начин, освојивши бронзану медаљу. Јасмин Рамић је дао свој максимум на овом такмичењу и, иако доживљаван као аутсајдер, остварио је феноменалан резултат”, изјавио је градоначелник Петровић, истакавши да Градска управа има обавезу да подржи овакве спортисте у сваком погледу.

Семберија инфо