ЖЕНСКА СНАГА СРПСКЕ ЧЕСТИТА МАТЕРИЦЕ СВИМ ВЈЕРНИЦИМА, УЗ СКРОМАН ДОПРИНОС ЗА НАЈМЛАЂЕ :: Semberija INFO ::

 

ЖЕНСКА СНАГА СРПСКЕ ЧЕСТИТА МАТЕРИЦЕ СВИМ ВЈЕРНИЦИМА, УЗ СКРОМАН ДОПРИНОС ЗА НАЈМЛАЂЕ


Пакетићи које је Женска снага Српске /ЖСС/ донирала Градској организацији Црвеног крста Бијељина обрадоваће малишане којима је то најпотребније, поводом највећег хришћанског празника мајки и жена - Материца, изјавила је члан Предсједништва Републичке странке Српске Ивана Станишић.
 
 
Она је рекла да ће пакетићи отићи и у руке малишана из Сигурне куће Фондације „Лара“.
 
- Наше чланице су претходног мјесеца у просторијама странке поставиле солидарну хуманитарну кутију у коју је свако могао да остави одређени прилог. Од тог новца смо купиле пакетиће, јер сматрамо да је дјечији осмјех нешто за шта увијек треба да се боримо, а Материце наш празник током којег треба да малим гестом усрећимо најмлађе -  навела је Станишићева.
 
Предсједник младих Градске организације Црвеног крста за регију Семберија, Мајевица, Посавина Лука Милошевићзахвалио је ЖСС на донацији и истакао да је ова организација у оквиру акције „Један слаткиш једно дијете“ већ обезбиједила више од 800 пакетића.
 
- Трудимо се да обрадујемо што више малишана који су социјално угрожени, да у вријеме празника свако од њих добије бар један пакетић - додао је Милошевић.