"КОШАРКАШКИ САБОР" У БИЈЕЉИНИ 28. ДЕЦЕМБРА :: Semberija INFO ::

 

"КОШАРКАШКИ САБОР" У БИЈЕЉИНИ 28. ДЕЦЕМБРА


На спортској манифестацији "Кошаркашки сабор 2021" у Бијељини 28. децембра биће одржане ревијалне утакмице те сусрети и разговори делегација кошаркашких савеза Републике Српске и Србије и Кошаркашке лиге Србије, као и проглашење најбољег кошаркаша и кошаркашице Српске за ову годину.

Сабор организује Кошаркашки савез Српске, под покровитељством Министарства породице, омладине и спорта.
 
Састанак делегација Кошаркашког савеза Српске, Кошаркашког савеза Србије и Кошаркашке лиге Србије планиран је у просторијама Центра за културу од 14.00 часова, а заједничка конференција за новинаре од 14.30 часова.
 
Ревијални дио манифестације биће одржан у бијељинској спортској дворани "Гимназија" гдје ће од 16.00 часова бити одиграна утакмица кошаркашица Републике Српске са репрезентацијом Женске кошаркашке лиге Србије.
 
Од 18.00 часова биће одиграна утакмица кошаркаша Републике Српске са репрезентацијом Кошаркашке лиге Србије.
 
На "Кошаркашком сабору 2021" планирано је и уручење одређених признања, те проглашење најбољег кошаркаша и кошаркашице Републике Српске за ову годину, а у полувремену утакмице кошаркаша такмичење у шутирању тројки и закуцавању.
 
Из Кошаркашког савеза Српске су навели да су за 29. децембар договорили пријатељске утакмице млађих узраста селекција Републике Српске и Србије.
 
Утакмице ће бити одригране у спортској дворани "Гимназија", а у 16.00 часова планирана је утакмица репрезентације Републике Српске - Србија /2007. годиште/.
 
Од 18.00 часова играће репрезентације Републике Српска - Србија /2006. годиште/.
 
Технички организатор овог сабора је Кошаркашки клуб "Радник БН баскет" из Бијељинe.

Извор: ИнфоБијељина