ПОМОЋ ЗА ЛИЈЕЧЕЊЕ РАДОМИРА СТАНИШИЋА ИЗ БИЈЕЉИНЕ, ОЦА ШЕСТОРО МАЛОЉЕТНЕ ДЈЕЦЕ И ЈЕДИНОГ ХРАНИТЕЉА ПОРОДИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

ПОМОЋ ЗА ЛИЈЕЧЕЊЕ РАДОМИРА СТАНИШИЋА ИЗ БИЈЕЉИНЕ, ОЦА ШЕСТОРО МАЛОЉЕТНЕ ДЈЕЦЕ И ЈЕДИНОГ ХРАНИТЕЉА ПОРОДИЦЕ


Позовите 1403 и помозите Радомиру
 
 Како је најављено,  активан је хуманитарни број 1403 за прикупљање средстава за наставак лијечења Радомира Станишића из Бијељине, оца шесторо малољетне дјеце и јединог хранитеља породице, који болује од хондрома, ријетке подврсте тумора.

Хуманитарни број је активан од почетка маја, али вијест није благовремено прослеђена медијима. Имајући у виду да је хуманитарни број активан само до краја мјесеца, а акција прикупљања донација за другу фазу лијечења спорије, молимо вас у име Радомирове дјеце, породице и пријатеља да се у што краћем року укључите у ову акцију.

Станишић се тренутно налази на другој фаза лијечења у Солуну, гдје ће да остане још око мјесец дана. Иако се његово здраствено стање побољшало од почетка лијечења, и даље му туморске израслине излазе по лицу и тијелу, остао је без ноктију...због чега трпи болове и тешко функционише. За наставак терапија потребно је да се у што краћем року прикупи још око 50.000 евра. То укључује не само трошкове лијечења, већ и смјештаја и боравка у Солуну за Радомира и његовог пратиоца, а за које породица нема средстава.

Зато позовите 1403. Будимо хумани и помозимо овом младом човјеку и његовој породици.
 
Такође можемо да помогнемо директним уплатама на жиро рачуне:
Наша банка Бијељина, БИХ
СWИФТ:SWIFT: PAVLBA22  Радомир Станишић
Број рачуна (КМ): 5544020160510194
Девизни: BA 395542030081600163
 
Онлине новчане донације из иностранства врше се и преко међународне платформе GoFundMe на чијој страници можете прочитати више детаља о досадашњем току Радомировог лијечења https://www.gofundme.com/f/pomoc-za-radomira-stanisica.