ИНОВАЦИОНИ ЦЕНТАР ЗА ОДРЖИВИ РАЗВОЈ БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

ИНОВАЦИОНИ ЦЕНТАР ЗА ОДРЖИВИ РАЗВОЈ БИЈЕЉИНА


Foto
У просторијама Иновационог центра за одрживи развој, данас је 16 полазника  обуке из области графичког дизајна добило сертификате за успијешно завршену обуку.

Анкица Тодоровић, шефица Одсјека за локални  економски развој и европске интеграције Града Бијељина, захвалила се предавачу Борјану Дивљановићу и рекла је да је ИНЦОР ту да пружи подршку привреди.

-Уколико привредници , послују квалитетно, ваљано и проширују своје дјелатности, аутоматски ће запошљавати нове људе, а то ствара нова радна мјеста. Већ од данас креће нова обука, за нову екипу, а надамо се да ћемо одржати континуитет и да ћемо што већем броју њих који живе код нас остваре оно што желе“, истакла је Тодоровићева и додала да је након завршене обуке из графичког дизајна, једно од полазника добило посао, што показује њену ефективност.



Борјан Дивљановић, предавач на обуци и власник графичког студиа „Пиxел“, рекао је да су полазници са обуке из области графичког дизајна „изашли“ богатији за одређена знања и истакао је да је Ана Гујић, једна од добитница сертификата, након завршене обуке из области графичког дизајна добила запослење у графичком студију „Пиxел“.

(Семберија инфо)