Градови :: Semberija INFO ::

 

23 ГОДИНЕ У СЛУЖБИ ИНФОРМИСАЊА ГРАЂАНА


Независна телевизија „Арена“ данас је прославила свој двадесет и трећи рођендан, ни мало, а ни много за један људски вијек, како рече Дарко Милошевић, оснивач и власник ове телевизије. Тим поводом данас су се у Телевизији „Арена“ окупили уважени гости, градски функционери, министри, народни посланици, привредници, представници медија, честитајући Телевизији „Арена“ на истрајности и објективном информисању грађана Бијељине у свим овим протеклим годинама.

 Дарко Милошевић, директор НТВ „Арена“ каже да је прошла година била изузетно тешка за ову телевизијску кућу.

 „Чини ми се да медији највише осјећају све те политичке и друштвене промјене, јер су најдиректније ослоњени на сва та збивања, прије свега, на привредне и економске тешкоће у којима се тренутно налазимо. Што се тиче медијске слике, она је изузетно компликована и у свему томе треба пронаћи своје мјесто под сунцем. Неки медији се гасе, јер не могу издржати темпо и конкуренцију. Неки медији се прегруписавају и траже свој оригинални пут за опстанак. Долазе и неки нови, велики медијски играчи на ово подручје, за које нисмо свјесни какве су им уистину намјере. Можда је тај оригинални пут и рецепт да се траје и истраје. НТВ „Арена“ је данас респектабилна и стабилна телевизија са плановима и амбицијама које ћемо покушати реализовати већ на јесен“, изјавио је Дарко Милошевић, директор НТВ „Арена“.
 

Недељко Ћорић, министар саобраћаја и веза у Влади Републике Српске изразио је жељу да НТВ „Арена“ настави да ради онако како је радила и свих протеклих година.

„Најважније је да остану на начелима објективности и објективног информисања јавности о свим догађајима и дешавањима на овим просторима. Вјерујем да ће одговорити свим изазовима који се данас постављају пред медије“, изјавио је министар Ћорић, нагласивши да медији имају кључну улогу у афирмисању свега доброг што се дешава у локалној заједници и у Републици Српској.

 Доктор Желимир Нешковић, народни посланик, изјавио је да је лично имао изузетно добру сарадњу са НТВ „Арена“ у протеклим годинама.

„ Одличну сарадњу имао је и Дом здравља Лопаре с овом телевизијом. Извјештавали су о свим активностима на подручју наше општине, почевши од привреде, политичких дешавања, здравства, културе и спорта“, истакао је доктор Нешковић.
 

Професор др Неђо Ђурић изјавио је да је НТВ „Арена“ својим програмским садржајем искорачила из локалне средине у шири регионални простор.

 „Објективна и истинита информација је пут ка успјеху. Одлично смо до сада сарађивали, а надам се да ће тако бити и убудуће“, истакао је професор доктор Неђо Ђурић.

Семберија инфо