Омбудсман за дјецу Републике Српске :: Semberija INFO ::

 

Омбудсман за дјецу Републике Српске


Предавање на тему „Улога и значај системске породичне психотерапије у јачању професионалних компетенција у раду са породицом и дјецом“

Данас, 21. октобра са почетком у 17 часова у просторијама Центра за културу „Семберија“ Бијељина у организацији Омбудсмана за дјецу Републике Српске, канцеларија у Бијељини  одржаће се предавање на тему „Улога и значај системске породичне психотерапије у јачању професионалних компетенција у раду са породицом и дјецом“  и презентација „Едукација у области системске породичне психотерапије,коју у складу са стандардима Европске асоцијације за психотерапију реализује Асоцијација системских терапеута Београд“.

Предавање и презентацију реализоваће проф. др сц. мед. Невена Чаловска – Херцог из Београда, специјалиста неуропсихијатар, доктор медицинских наука, универитетски професор у Београду. Носилац  је националног и европског сертификата за психотерапију, генерални секретар Европске асоцијације за породичну терапију,генерални секретар Савеза друштава психотерапеута Србије, експерт за акредитацију института за тренинг психотерапије при Европској асоцијацији за психотерапију. Аутор је едукативних програма из системске психотерапије,посебно прилагођених различитим радним контекстима,консултант стручних тимова у СОС селика, супервизор Института за породицу и брак у Скопљу, консултант Интернационалне организације за миграције на програмима психосоцијалне подршке. Оснивач је асоцијације системских терапеута Србије.