ЈУ НАРОДНА БИБЛИОТЕКА „ФИЛИП ВИШЊИЋ“ БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

ЈУ НАРОДНА БИБЛИОТЕКА „ФИЛИП ВИШЊИЋ“ БИЈЕЉИНА


Поводом Дана библиотеке, данас велики попуст на учлањење

Поводом обиљежавања Дана библиотеке, данас, 18. новембра, ЈУ Народна библиотека „Филип Вишњић“ Бијељина, традиционално одобрава велики попуст за учлањење на цијену годишње чланарине.

-Ова година за Народну библиотеку је веома значајна и важна, јер ове године прослављамо 90 година постојања и рада наше установе. Наши одрасли суграђани, односно сви чланови који се уписују на одјељење за одрасле могу се учланити за три конвертибилне марке, а наша дјеца на дјечије одјељење се могу уписати за једну конвертибилну марку. Изузетно је важно да на овај начин приближимо књигу сваком нашем суграђанину, те да се могу уписати по сниженим цијенама“, истакла је Жељана Арсеновић, директорка ЈУ Народне библиотеке „Филип Вишњић“ Бијељина и додала да су прошле године поводом Дана библиотеке имали уписаних око 9.000 суграђана, те да данас до 12 часова имају уписаних 5.500 суграђана.
 

Ове године, испред библиотеке нема гужве, јер је велики број суграђана искористио могућност да се преко својих колектива, основих и средњих школа, али и свих осталих институција које су изразиле жељу да постану чланови библиотеке упишу колективно, казала је Арсеновићева.

Сви заинтерсовани одрасли суграђани и дјеца, данас  до 19 часова могу искористи велики попуст на учлањење на цијену годишње чланарине.