Основан Мјесни одбор РСС - Богдановића плац :: Semberija INFO ::

 

Основан Мјесни одбор РСС - Богдановића плац


Републичка странка Српске наставила је са оснивањем мјесних одбора на подручју града Бијељина, а за предсједника Мјесног одбора /МО/ „Богдановића плац“ изабран је Витомир Тешић, који је истакао да ће један од приоритета овог одбора бити указивање на инфраструктурне проблеме у мјесној заједници и помоћ социјално угроженом становништву.


 
- Богдановића плац обухвата велику градску зону, али иако смо на пет минута од центра града, суочавамо се са одређеним инфраструктурним проблемима, на примјер неусловним просторијама мјесне заједнице. Надам се да ћемо у сарадњи са Градом и локалним парламентом доћи до рјешења, односно да ће бити одобрена изградња новог објекта - рекао је Тешић.
 
Он је навео да ће са колегама из МО и комшијама из насеља у наредних мјесец дана разговарати о начину унапређења живота у њиховој мјесној заједници.


 
- Тако ћемо направити листу приоритета које ћемо предочити одборницима Републичке странке Српске, како би наши приједлози стигли до Скупштине града и Градске управе. Конструктивни разговори са локалним становништвом, нашим познаницима и пријатељима, па затим са људима који воде овај град, су основа за даље дјеловање – закључио је Тешић.