ВРТИЋ ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ: ШИРИМО ПРАЗНИЧНИ ДУХ :: Semberija INFO ::

 

ВРТИЋ ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ: ШИРИМО ПРАЗНИЧНИ ДУХ


У оквиру својих васпитно-образовних активности васпитачи ЈУ Дјечији вртић „Чика Јова Змај“ припремили су за полазнике овог вртића представу „Опет звоне звончићи“. Представа је прије неколико дана изведена у објекту „Пачија школа“ у Новом насељу у Јањи док су у понедјељак обрадовани малишани у објекту „Плави чуперак“ на Лединцима. Данас су малишани централног вртића „Мали принц“ имали прилику осјетити дио новогодишњих и божићних радости. 



- Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника потрудили смо се да дјеци која бораве у нашем вртићу дочарамо празничну атмосферу на један лијеп начин. Наши васпитачи су из тог разлога припремили пригодну представу у оквиру које се појављује и Деда Мраз уз неизоставну подјелу новогодишњих пакетића. Желимо дјецу научити да се радују у овом празничном дијелу године“, рекао је Славиша Вујановић, директор ЈУ Дјечији вртић „Чика Јова Змај“ из Бијељине.



Дјечији вртић „Чика Јова Змај“ и ове године организује хуманитарну акцију „Подијели радост“ у оквиру које дјеца и њихови родитељи имају прилику донирати слаткише од којих ће се затим, 31. децембра правити пакетићи за дјецу која до тада нису добила пакетић.


Семберија инфо - И. Гутић