Одржан свечани коктел за чланове и симпатизере Српске демократске странке :: Semberija INFO ::

 

Одржан свечани коктел за чланове и симпатизере Српске демократске странке


Поводом наступајућих празника у просторијама Градског одбора Српске демократске странке данас је организован традиционални свечани коктел за све чланове и симпатизере странке.

-Љубиша Петровић, градоначелник Бијељине пожелио је свим грађанима Бијељине, РС и БиХ срећне новогодишње празнике.

-Свим грађанима поред онога најважнијег, здравља, среће и расположења желим да градимо друштво на праведнијим основама са више владавине права у следећој години. Данас је прилика да у празничној атмосфери саберемо утиске и изазове још увијек текуће године, а већ сутра са слављем на Градском тргу да се опустимо уз ноте групе  „Кербер“, а све то у здравим мислима, срећи и добром расположењу и да нас то не напушта током следеће године“, казао је Петровић и додао да их у наредних пар мјесеци очекују унутарстраначки избори.



Томица Стојановић, предсједник Градског одбора СДС-а Бијељина рекао је да је иза њих изборна година и да СДС Бијељина на претходним изборима има најбољи резултат од свих општинских и градских одбора у РС.

-То је оно што нас радује и могу рећи да је на нивоу РС Бијељина Српска демократска странка, најбоље и одлично са својим резултатима прошла на изборима. Имамо раст од 160 одсто, што је не забиљежено на простору РС. Сигурно имамо простора да напредујемо у наредној години и сигуран сам да ћемо то и у потпуности учинити. Иза нас је један добар рад и захваљујем се свим члановима странке, симпатизерима, а прије свега мјесним одборима који су база и кључ“, истакао је Стојановић.

-Српска демократска странка већ дужи низ година води опозициону борбу и у 2023. години наставиће се опозиционо дјеловање странке. На протеклим изборима освојили смо 13 мандата у Народној скупштини РС, што је на понос да је потпуно нових девет људи, девет посланика освојило мандате који су пуни ентузијазма и добре енергије“, казала је Мирјана Орашанин, посланик СДС-а у Народној скупштини РС.



Анка Тодоровић, одборник у Скупштини града Бијељина казала је да је веома задовољна како расте Српска демократска странка.

-Наш највећи успјех је чињеница је наш градоначелник освојио посланички мандат , кога се он одрекао и припао је госпођици Орашанин. Она је већ показала у скупштини да је стручна и способна. На локалном нивоу траје битка у којој ја сам сигурна да ћемо изаћи као побједници, иако има мало одборника СДС-а. Ми ћемо радити најбоље на челу са градоначелником и сигурна сам да ће то грађани препознати “, рекла је Тодоровићева.
 
(Семберија инфо)