„СТУДИО ОЛЕНА“: ДА ДИМИТРИЈЕ ОЗДРАВИ :: Semberija INFO ::

 

„СТУДИО ОЛЕНА“: ДА ДИМИТРИЈЕ ОЗДРАВИ


Плесни клуб  „Студио Олена“ основан је у Бијељини прије 11 година као резултат искрене жеље неколико ентузијаста. Жеља је била, и остала, да се младима пружи прилика да упознају плес у што бољим условима, од стране стручних плесних педагога.

И тако, свака година учења нових плесних корака, свака такмичарска година завршавана је великим Новогодишњим концертом у великој сали Центра за културу „Семберија“. Ни ова година није била изузетак.



У сриједу, 28. децембра 2022. године одржан је још један новогодишњи концерт, овај пут хуманитарног карактера, „Зимска плесна чаролија - Да Димитрије оздрави“. Заљубљеници у плес ове године нису наплаћивали карте за концерт. Умјесто тога позвали су све присутне да својим новчаним прилозима помогну лијечење малог Димитрија Маринковића. 

- Жељели смо да дамо свој допринос оздрављењу Димитрија. Првобитно смо планирали да почетком децембра одржимо посебан концерт баш због њега али је на крају превагнуло мишљење да направимо овако, један концерт са два разлога, са два мотива. Задовољни смо одзивом наших пријатеља, свјесни да смо сакупили недовољно за потпуно излијечење дјечака али и свјесни да смо нашој дјеци, поред плесних корака још једном показали како се треба понашати кроз живот“, рекао је за „Семберија ИНФО“ Златан Драгић, предсједник УО плесног клуба „Студио Олена“.


СТУДИО ОЛЕНА