СРАМНЕ НЕИСТИНЕ И МАНИПУЛАЦИЈЕ РАДОВАНА ВИШКОВИЋА :: Semberija INFO ::

 

СРАМНЕ НЕИСТИНЕ И МАНИПУЛАЦИЈЕ РАДОВАНА ВИШКОВИЋА


Вијест којом су преплављени портали да се нисам јавио Радовану Вишковићу је брутална лаж и још један покушај у низу властодржаца да мене представе као конфликтног и неодговорног градоначелника!

Чак и у овим тешким временима и на данашњи свети дан на који се скоро позиваше немају обзира и срама!

Истина је да су представници Кабинета Вишковића звали јуче Градску управу, моји савјетници су се уредно јавили и рекли да нисам у Градској управи већ на терену што је и истина за шта имам доказе и за шта ми је народ свједок!
Ја знам да је тешко повјеровати да један званичник не сједи само у својој топлој фотељи већ је на овом кијамету крај свог народа и на терену, али ето има нас разних!

Сем тога моји савјетници из Кабинета су легитимни представници Градске управе и мене као Градоначелника и нема ниједног јединог разлога да се са њима не оствари комуникација, посебно имајући у виду да су то људи часни и поштени, никада осуђивани за разлику од Вишковићевог тима и главних представника Цивилне заштите!

Мој одгој, образовање и одговорност коју имам према народу ми не дозвољавају да се било коме не јавим, лично немам никакав проблем са тим, јер ако су у питању мој народ и град ја сам спреман разговарати и са црним ђаволом и немам ни трунке сујете јер свој посао обављам са образом!

Тешко је повјеровати у Ваше добре намјере, јер градјани Семберије већ 12 година чекају изградњу насипа на Дрини, за који је новац издвојен али је мистериозно нестао! Тако да сада немојте глумити душебрижнике, јадно је и тужно! 
Ваша је дужност ма ко год био на челу Бијељине или било ког другог града у Српској, ма којој год странци градоначелник/начелник припадао, звао се он Ђоко Ђокић, Пера Перић или Љубиша Петровић, Ваша је дужност да радите за народ и улажете у градове и села,  јер не улажете свој,  већ народни новац!

И да народ не брине, хоћу још једном да поновим да у овом тренутку нема  разлога за панику, из ванредних мјера одбране прешли смо већ у редовне мјере, водостај Дрине полако, али сигурно опада (мјерна станица Радаљ тренутно 476 цм, што је за 36 цм мање у односу на јутро 04:30h).

Припадници Цивилне заштите су нон-стоп на терену, људи из Одјељења за цивилну заштиту су на терену, ја сам на терену, народ је на терену, пратимо ситуацију и стојимо на бранику нашег града и Семберије!

А Вишковићу и осталима поручујем - Више радите, мање правите хаос и помозите народу јер зато сте дебело плаћени.