Миловановић: Недопустиво понашање градоначелника :: Semberija INFO ::

 

Миловановић: Недопустиво понашање градоначелника


Директор Јавне установе"Воде Српске" Мирослав Миловановић оцијенио је да се градоначелник Бијељине Љубиша Петровић неодговорно понаша у условима ванредне одбране од поплава и да не сарађује са институцијама Републике Српске, што је недопустиво.

"Не одговара на позиве премијера Српске Радована Вишковића који би да се информише о ситуацији у Семберији усљед падавина и то оставља без коментара. Никакав коментар немам. Лично сам га јутрос контактирао прије него што смо увели стање ванредне одбране од поплава, позивао његов број телефона и није ми се јављао", рекао је Миловановић Срни.

Он је додао да је покушавао да оствари контакт са градоначелником и посредством његовог шефа кабинета, те понудио да са својим људима техничке струке оде на састанак у Градску управу.

"Покушавао сам то како бисмо се договарали шта да чинимо ако ситуација буде још алармантнија, али ни на моје позиве није одговарао тако да просто немам коментар", рекао је Миловановић. Он је поновио да је недопустиво да се неко на таквој функцији тако понаша.

(Бијељина данас)