ГРАДСКА УПРАВА:НАГРАДЕ ЗА НАЈЉЕПШЕ ОКИЋЕНЕ КУЋЕ И ОКУЋНИЦЕ, БАЛКОНЕ И ИЗЛОГЕ :: Semberija INFO ::

 

ГРАДСКА УПРАВА:НАГРАДЕ ЗА НАЈЉЕПШЕ ОКИЋЕНЕ КУЋЕ И ОКУЋНИЦЕ, БАЛКОНЕ И ИЗЛОГЕ


Градска управа, наградила је износом од 1.000 КМ најбоље окићену кућу током новогодишњих празника у Бијељини, а припала је Жељку Зекићу из насеља Ћипировине. На сајту Градске управе је наведено да је друга награда и 500 КМ припало Ђури Благојевићу из Доње Махале у насељу Суво Поље, а трећа награда и 300 КМ Петру Максимовићу у Новом насељу Јања.



За најбоље окићен балкон награђени су Бранка Ђуровић у насељу Интергај, Зорица Јовановић у Улици Гаврила Принципа и Сања Трифковић у Гетеовој улици. Награде за најбоље окићен излог пословног простора припале су радњама "Цвјетни кутак Смиље" и "Вучко". Награда "Избор градоначелника" од 1.000 КМ додијељена је Душку Вићановићу из насеља Суво Поље. Награде од 300 КМ припале су и осталим пријављеним на јавни позив за најбоље окићене куће, Драгици Новаковић у Ковачићима, Душици Перић у Пушкиновој улици и Весни Брадарић Дујковић у насељу Трњаци.



Градска управа је први пут ове године организовала конкурс за најљепше окићену кућу и окућницу, најљепше окићен балкон и најљепши новогодишњи излог. Градоначелник Љубиша Петровић је још једном честитао свима, а посебно  његовим изабраницима - породици Вићановић из Сувог Поља, који су, по његовом мишљењу, били најљепше окићени, јер како је рекао, “најсјајнији украс њихове куће је четворо преслатке дјечице”.


Град Бијељина