Народна Коалиција „Покренимо Бијељину“: Градоначелниче, колико година је потребно за израду пројекта градске дворане? :: Semberija INFO ::

 

Народна Коалиција „Покренимо Бијељину“: Градоначелниче, колико година је потребно за израду пројекта градске дворане?


Народна коалиција „Покренимо Бијељину“ пита градоначелника због чега је више од двије године чувао милион конвертибилних марака намјенских средстава за изградњу спортске дворане и зашто грађанима Бијељине није представио идејни пројекат много раније, него баш у вријеме када је већина политичких субјеката одлучила да га опозове због континуираног нерада, неспособности и неодговорности?
 
- Сматрамо да је јавно објављивање идејног пројекта градске спортске дворане у вријеме припрема за опозив чист маркетиншки трик који ипак неће помоћи Љубиши Петровићу да сачува фотељу и стотине хиљада марака зарађених нерадом, ширењем мржње, подјела и свађа међу грађанима. Дегутантно је да само дан након што су бијељински спортисти изразили незадовољство због кашњења транши из буџета града и неуслова у којима одржавају тренинге, градоначелник сакривен иза свог „Фејсбук“ профила износи детаље наводног идејног рјешења – саопштено је из Народне коалиције „Покренимо Бијељину“.
 
Из Коалиције су подсјетили да је актуелни градоначелник протеклих година, и то увијек у фебруару, помпезно најављивао завршетак идејног рјешења за спортску дворану и да је све могуће провјерити на Интернету.
 
- Фебруарска традиција изјава у вези са идејним рјешењем градске спортске дворане се наставља. Ако је у 19. вијеку за само двије године, без кориштења савремене механизације, изграђен Ајфелов торањ, питамо градоначелника колико њему и његовим стручним сарадницима треба времена да Бијељинци угледају савремену спортску дворану, која ће хиљадама спортиста из нашег града омогућити нормалне услове за професионално усавршавање? Откако је он градоначелник, све стоји. Наш град више не може да чека – истичу из Народне коалиције „Покренимо Бијељину“.
 
У саопштењу је наведено да је народ прозрео намјере и начин рада одлазећег градоначелника, који је дозволио да милиона КМ губи вриједност у доба инфлације и свеопште нестабилности, док истовремено на свом „Фејсбук“ профилу отворено поручује да ће се грађани начекати до реализације и изградње овог важног објекта за спортски живот Бијељине.