Саопштење коалиције “Покренимо Бијељину”: Сада се сјетио вишечланих породица - Петровић поново злоупотребљава дјецу у предизборне сврхе :: Semberija INFO ::

 

Саопштење коалиције “Покренимо Бијељину”: Сада се сјетио вишечланих породица - Петровић поново злоупотребљава дјецу у предизборне сврхе


Сада си се, Љубиша, сјетио породица са четворо и више дјеце?! Да те подсјетимо, Република Српска је мајкама са четворо и више дјеце обезбиједила мјесечни надокнаду од 750 КМ, што је 9.000 КМ  годишње или укупно 162.000 КМ до 18 година старости дјетета. Одлука је на снази од 15. септембра прошле године.

Да је било сарадње са институцијама Републике Српске, коју двије и по године ниси хтио, Град Бијељина би до сада имао ријешена питања пронаталитетне политике.

Опет сједиш сам и преговараш сам, у име града од 120.000 људи. И опет, по ко зна који пут, злоупотребљаваш тему дјечијих потреба у сврху сопствене предизборне промоције.

Народна коалиција „Покренимо Бијељину“ је за успоставу пуне, хармоничне сарадње у дефинисању најефикаснијих мјера пронаталитетне политике, за пуну усклађеност дјеловања Града Бијељине и институција Републике Српске.

И Семберија и Република Српска су наша заједничка кућа и градићемо је - сви заједно!

(Покренимо Бијељину)