Саопштење коалиције “Покренимо Бијељину”: За само један дан Љубиша Петровић из буџета заграбио 472.000 КМ за куповину подршке :: Semberija INFO ::

 

Саопштење коалиције “Покренимо Бијељину”: За само један дан Љубиша Петровић из буџета заграбио 472.000 КМ за куповину подршке


За само један дан, у четвртак 16. марта 2023. године, Љубиша Петровић је из градског буџета заграбио 472.000 КМ с циЉем да купи подршку грађана уочи предстојећег референдума о опозиву!

Граби Љубиша немилице народни новац и плаћа „по захтјеву“. Ради све за шта је двије и по године оптуживао друге, тврдећи да градски буџет виде као свој плијен, да краду и варају.

Два дана уочи референдума, пара у буџету има и за стипендисте, и за пензионере, и за кориснике социјалне заштите, и за спортске клубове, за ловце и риболовце, за културно – умјетничка друштва...

Има се народних пара, може се, иде Љубиша на све или ништа. Има народних пара и за физичка лица, од 300, 500 до 1500 КМ, па за стимулације запосленима у градској управи који разносе летке или пишу коментаре по друштвеним мрежама.

Све то је мало „поштеном“ Љубиши Петровићу, па је, да му се нађе за куповину гласова, из градске касе подигао и 9.000 КМ готовине.

Сада је потпуно јасно, народе мој, да Љубиша Петровић буџет града БијеЉине доживЉава као лични банкомат! Баш као што је јасно да ће, одмах након референдума, пуне руке посла имати ревизори и сви други истражни органи.

(Покренимо Бијељину)