МИЛАН ДАКИЋ ДОБИО ПОВЈЕРЕЊЕ ИЗБОРНЕ СКУПШТИНЕ ДЕМОС-А :: Semberija INFO ::

 

МИЛАН ДАКИЋ ДОБИО ПОВЈЕРЕЊЕ ИЗБОРНЕ СКУПШТИНЕ ДЕМОС-А


У Бијељини је вечерас одржана Изборна скупштина Градског одбора Демократског савеза (ДЕМОС). На скупштини су се бирали органи странке у Градском одбору Бијељина на нови четворогодишњи мандат. Делегати су, уз остале страначке органе бирали предсједника ГО и нове чланове ГО ДЕМОС-а Бијељина.



Као једини кандидат за предсједника Градског одбора Демократског савеза у Бијељини акламацијом је изабран Милан Дакић.



-Захвалићу се прије свега свим члановима странке који су вечерас у једној демократској атмосфери изабрали страначко руководство. Веома сам поносан на наш Градски одбор, поносан сам на све оно  што смо успјели урадити у  току мандата који је иза нас, поносан сам на саборност и одлучност свих наших чланова у настојању да допринесемо да Бијељина, Семберија и цијела РС буду још боље мјесто за живот свих њених грађана. Бијељина је једна од највећих локалних заједница у Републици Српској, а самим тим је и изузетно значајна за Српску. Новоизабрани тим Градске организације ДЕМОС-а наставиће радити  искључиво у корист локалне заједнице и њених грађана,  у потпуности усклађени  са правцима дјеловања виших нивоа власти Републике Српске. Наставићемо гајити добре односе са нашим коалиционим партнерима али  и  са свим  другим субјектима којима је приоритет  напредак Бијељине.



Наше чланство се непрестано увећава, људи препознају да је ДЕМОС важан и незаобилазан фактор, како на нивоу Републике  Српске тако и овдје у Семберији. Ускоро ће почети припреме  за локалне изборе тако да је пред  новоизабраним члановима ГО ДЕМОС-а Бијељина много посла, много изазова али  ја сам чврсто увјерен у даљи напредак и раст, као нашег градског одбора, тако и цијеле странке”, изјавио је за “Семберија ИНФО” Милан Дакић, нови-стари предсједник Демократског савеза,  Градског одбора Бијељина.

Страначки функционер Чедомир Стојановић рекао је да је то плод успјешног рада и добрих резултата које је Демос постизао у протекле четири године на нивоу града и Републике Српске.



“Из Бијељине имамо посланике и у Народној скупштини и у Парламентарној скупштини, желимо да наставимо континуитет рада и да га појачамо у будућности”, изјавио је Стојановић новинарима прије Изборне скупштине.
Стојановић је изразио задовољство радом бијељинског одбора Демоса и комплетним стањем у странци.

Семберија инфо