Градоначелник Бијељине најавио увођење нерадног понедјељка за угоститеље :: Semberija INFO ::

 

Градоначелник Бијељине најавио увођење нерадног понедјељка за угоститеље


БИЈЕЉИНА - Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, потакнут немилим догађајима, који су се догодили у посљедњем раздобљу, најавио је, између осталог, увођење нерадног понедјељка за угоститеље, затварање коцкарница у кругу школа, субвенције за младе брачне парове.

"Ако хоћемо да као народ опстанемо и сачувамо разум, ако хоћемо да дјецу изведемо на прави пут, неопходно је да се враћамо селу, па иако то био и само један викенд у мјесецу, дјецу морамо пустити да раде, да од малена стјечу радне навике, да науче да цијене поштен и предан рад",написао је на Фејсбуку Петровић.

Инспириран немилим догађајима одлучио је да поред уведене нерадне недјеље, на што је како каже изузетно поносан, уведе и нерадни понедјељака за угоститељске објекте, преноси Индикатор.ба.

"Умјесто што на сав глас критизирамо родитеље, школство, телевизију, систем, урадимо нешто и сами, свако од нас понаособ је дужан да нешто подузме, да својим примјером и дјелом да допринос. Можемо све, али морамо заједно! Крајње је вријеме да почнемо промовирати само праве вриједности и да јавно осудимо све накарадности у друштву јер поправни испит више немамо", поручио је градоначелник Бијељине.


​Независне новине