У Бијељини одржан концерт Тамбурашког оркестра “Тајна” из Руме :: Semberija INFO ::

 

У Бијељини одржан концерт Тамбурашког оркестра “Тајна” из Руме


У оквиру културне манифестације “Отворена сцена”, у Бијељини је вечерас одржан концерт Тамбурашког оркестра “Тајна” из Руме. 
 
Како су за портал “Семберија инфо” истакли чланови овог оркестра из Руме, радо долазе на гостовања у Републици Српској  и да су са задовољством прихватили позив за учешће на “Отвореној сцени” у Бијељини.
 
Бијељинци су вечерас на платоу Центра за културу уживали уз репертоар тамбураша из Руме, углавном староградске музике.
 
Тамбурашки оркестар “Тајна” из Руме постоји од 2009. године, сви су првобитно били чланови Градског тамбурашког оркестра “Бранко Радичевић, а потом су се осамосталии и основали Тамбурашки оркестар “Тајна”.
 
“Бројимо пет чланова. Свирамо све, од класичне до староградске и народне музике. Учествујемо на културним манифестацијама и на приватним весељима. Сви могу да нас контактирају путем Инстаграма и Фејсбук-а”, рекли су нам чланови оркестра “Тајна”.
 
Манифестација "Отворена сцена"  традиционално се одржава дуги низ година као једна од најзначајних културних догађаја у нашем граду током љета, коју карактерише велика посјећеност и велики број учесника како из Бијељине тако и из региона.
 
Ове године програм "Отворене сцене" траје од 3. јула до 4. августа.

(Семберија инфо)