Олдтајмери преплавили градски трг у Бијељини :: Semberija INFO ::

 

Олдтајмери преплавили градски трг у Бијељини


У току је седма по реду бијељинска Бубијада, манифестација која окупља љубитеље старих Волксwагенових аутомобила. Организатор ове, као и свих ранијих Бубијада је Олдтимер клуб Бијељина.



Манифестација је почела јучер гдје су се у Дворовима, на платоу поред базена Бање Дворови, сакупили возачи и њихови пратиоци из земље и региона. Сви заједно навече су уживали уз ансамбл „Стара прича“.



Данас је 70 возила направило дефиле на релацији од Бијељине до Брчког гдје су неколико сати провели са љубитељима старих аутомобила у овом граду. Услиједио је повратак у Бијељину гдје је градски трг био претијесан да прими све аутомобиле.



-Задовољни смо да сваке године све више људи учествује на нашој Бубијади. Овдје је 70 возила из БиХ, Црне Горе, Македоније, Румуније а највише гости имамо из Србије. Ове године смо увели једну новину а то је овај данашњи дефиле до Брчког. Судећи по реакцијама Брчака то је био пун погодак јер се до сада код њих није одржавала оваква манифестација. Планирамо да сваке сљедеће године током Бубијаде посјетимо неки од градова који се налазе око Бијељине“, рекао је за „Семберија ИНФО“ Бојан Стајић, предсједник Олдтимер клуба Бијељина.



Овогодишња Бубијада се завршава вечерас у Дворовима уз наступ бенда „Златне струне“.

Семберија инфо