АГРАРНИ ФОНД - ОБАВЈЕШТЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА :: Semberija INFO ::

 

АГРАРНИ ФОНД - ОБАВЈЕШТЕЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА


Као што смо и обећали да ћемо вас редовно обавјештавати о активностима "Аграрног фонда Бијељине" битним за подршку ваше дјелатности, желимо да вас обавјестимо да рок за предају Захтјева за калцификацију (Оплемењивање земље кречњаком) са узорарцима земље истиче 31.08.2023. године.
 
Такође, желимо да вас напоменемо да је по Правилнику предвиђено да сваки регистровани пољопривредни произвођач иостварује право на накалцификацију сваке друге године, а од ове године 20% је учешће за остваривање права на калцификацију.
 
Апелујемо на све заинтересоване који прошле године нису користили подстицај калцификације, да донесу узорак земље ради анализе и попуне Захтјев у предвиђеном року. 
 
Обзиром да је било дезинформација да је "Аграрни фонд Бијељине" блокиран у раду , морам вас обавјестити да функционишемо сасвим нормално, да можете подности Захтјеве за подстицаје по Правилнику сасвим нормално и да смо вам на услузи као и у претходном периоду.
 
У нади да ћемо заједно пребродити тренутне недаће које притишћу пољопривредну производњу, желимо вам да останете вриједни и упорни као и до сада!