PETRIX COMPANY: ГЕНЕРАЛНИ СПОНЗОР САЈМА „ИНТЕРАГРО 2023“ :: Semberija INFO ::

 

PETRIX COMPANY: ГЕНЕРАЛНИ СПОНЗОР САЈМА „ИНТЕРАГРО 2023“



Фирма „Petrix company“ постоји од 2000. године а у агробизнис улази 13 година касније када постаје генерални заступник за БиХ свјетског бренда пољопривредне механизације „Claas“. У посљедњих десет година „Petrix company“ је наставио да расте преузимајући заступништва и других свјетских произвођача пољопривредне механизације тако да данас слове као регионални лидери у понуди пољопривредних машина и уређаја.



- Посебно смо поносни на константно унапређење понуде и услуга у оквиру компаније као и увођење најновијих технологија у пољопривредној производњи. Пионири смо у понуди аутоматских система управљања у пољопривреди - навигација, па смо из тог разлога, као генерални спонзор овогодишњег сајма „Интерагро 2023“ одлучили додијелити главну награду, Ауто-пилот ЦХЦ НАВ који има тржишну вриједност од 14 хиљада конвертибилних марака. Као и претходних година, и ове године учествујемо на сајму у Бијељини гдје смо за заинтересоване посјетиоце изложили најсавременије машине, уређаје и радне алате“, рекли су за „Семберија ИНФО“ на павиљону „Petrix company“, генералног спонзора сајма „Интерагро 2023“.

„Petrix company“ д.о.о. учествује и у програму реализације подстицаја мађарске владе за унапређење аграра Републике Српске. Ове године су били једина компанија која је испоручила све машине прије зацртаног рока, тако да су њихови купци могли користити нове машине и током јесењских радова. 

- Задовољни смо посјетом на сајму. Јуче је било нешто мање људи што је и очекивано за први дан сајма а данас је прави сајамски дан. Људи непрестано долазе и распитују се за нову опрему, њене техничке спецификације и могућности плаћања. Ми већ данас можемо рећи да је сајам „Интерагро 2023“ испунио наша очекивања али ћемо искористити прилику да путем портала „Семберија ИНФО“ позовемо све грађане Бијељине да искористе посљедњи дан сајма и дођу сутра. Сигурно се неће покајати а уз то ће имати прилику окушати срећу у наградној игри“, рекли су у „Petrix company“.


Семберија инфо - И. Гутић