АКК „ЖИГ ТИМ“: НА ТРГУ ПРОМОЦИЈА АУТО СПОРТА :: Semberija INFO ::

 

АКК „ЖИГ ТИМ“: НА ТРГУ ПРОМОЦИЈА АУТО СПОРТА


Ауто картинг клуб „Жиг Тим“ из Дворова организоваће у Бијељини, 30. септембра међународну ауто слалом трку која ће се бодовати за првенство Централно европске зоне ЦЕЗ, Отворено првенство РС и Шампионат БиХ.



Трка ће се одржати на релацији Комитска улица (СТАРТ) - Мученика Романових (ЦИЉ). До данас је пријављено 45 екипа а организатори очекују да ће се у наредних седам дана пријавити још 40. Поред домаћих возача право учешћа имају возачи из још 15 земаља Европе.



Верификација и технички пријем ће се одржати у петак 29. септембра на сервисном паркиралишту у периоду од 16 до 21 час уз дружење и наступ Лавиринт бенда.



Поводом одржавања наведене трке организатори ће данас у периоду од 16 до 22 часа, на градском тргу свим заинтересованим грађанима приближити све детаље које се тичу самог Ауто картинг клуба „Жиг Тим“, његових возача и досадашњих успјеха, као и све детаље које се тичу предстојеће ауто слалом трке.



-Позивамо Вас да испратите оба догађаја и да на најбољи начин промовишемо наш град, ауто трке и ауто слалом уопште“, стоји у позиву АКК „Жиг Тим“.

(Семберија инфо)