„ПОШТЕ СРПСКЕ“ НАГРАДИЛЕ НАЈБОЉА ПИСМА ДЈЕДУ МРАЗУ :: Semberija INFO ::

 

„ПОШТЕ СРПСКЕ“ НАГРАДИЛЕ НАЈБОЉА ПИСМА ДЈЕДУ МРАЗУ


Предузеће за поштански саобраћај Републике Српске "Поште Српске" организовали су данас подјелу новогодишњих пакетића које прикупљају током своје традиционалне манифестације „Пишем писмо Дједу Мразу“.

У писању писама, као и сваке године, учествовала су дјеца из вртића и нижих разреда основних школа из свих крајева Републике Српске. "Поште Српске" припремиле су укупно 500 пакетића, за исто толико одабраних радова.
 

-Радна јединица Бијељина наше поште примила је 828 писама за Дједа Мраза. Ове године највећи број писама из једне установе на нивоу цијеле Републике Српске добили смо из ОШ „Свети Сава“ из Бијељине тако да је ова школа добитник главне награде коју уручујемо сваке године. Ове пут, ради се о столу за стони тенис. Овдје у Бијељини, данас ћемо подијелити 50 пакетића уз још три вриједне награде: мобилни телефон, блутут слушалице и блутут звучник“, рекао је Бабан Савић испред маркетинга „Поште Српске“.
 

Поред Бијељине, пригодан програм и додјела поклона малишанима данас ће се одржати у главним поштама у центрима радних јединица у Бањој Луци, Приједору, Добоју, Брчком, Требињу, Сокоцу, Зворнику и Фочи. Организацију и реализацију новогодишње активноси „Поште Српске“ подржало је Министарство просвјете и културе у Влади РС.
Семберија ифно