Бијељина: Градоначелник са малишанима украшавао јелку :: Semberija INFO ::

 

Бијељина: Градоначелник са малишанима украшавао јелку


Фото - Семберија инфо / С. Николић
Извор: Семберија инфо / С. Николић

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић, заједно са малишанима из бијељинских вртића, украшавао је данас новогодишњу јелку на Градском тргу. За украшавање јелке високе неколико метара, побринули су се малишани из више бијељинских вртића, који су заједно са својим васпитачима направили украсе за новогодишње дрво.



Веселу атмосферу употпунио је Деда Мраз а јелка ће у пуном сјају засијати вечерас, када је планирано и званично отварање манифестације “Зимски корзо”.



- Ми већ полако стварамо традицију када је у питању “Зимски корзо” и не постоји љепши начин, него да са малишанима из свих вртића, декоришемо нашу градску јелку која је порасла и расте сваке године, као и наша дјеца. Украсе који су они припремили у својим вртићима поставићемо данас заједно на јелку. У склопу манифестације “Зимски корзо”, који ћемо званично отворити вечерас у 19.00 часова, очекује нас мноштво музичких и културних догађаја, које ће нам приредити наши умјетници, имаћемо и госте, а све у циљу како би “Зимски корзо” и ове године пружио најљепше мјесто за уживање свих наших суграђана, као и свих гостију који ће доћи из региона”, рекао је Петровић.