Познати служе :: Semberija INFO ::

 

Познати служе


Хуманитарна организација ,,Срби за Србе'' и Пени гастро паб, синоћ су (20. 2.2024. године) организовали прво забавно-хуманитарно вече под називом ,,Познати служе'', а домаћин је био прослављени српски глумац Вук Костић. 
 
Пени гастро паб је био мали да прими све госте који су жељели да се упознају са глумцем, који је уз сјајан музички програм приредио вече за памћење, гдје су сви гости у пријатној атмосфери могли да се фотографишу и поразговарају са Вуком.
 
Концепт вечери ,,Познати служе'' врло је једноставан, познати спортисти, музичари, умјетници и привредници имају прилику једно вече да позову и угосте своје пријатеље у ресторану или локалу, дочекају и испрате домаћински и заједно са особљем локала услуже све присутне.
 
Домаћини  вечери потрудили су се да дружење буде незаборавно и да заједничим снагама, великим срцем и бескрајним гостопримством допринесу помоћи социјално угроженим вишедетним породицама широм Балкана те је у ту сврху путем донаторске кутије прикупљено 3.544,00 КМ.



Из Хуманитарне организације ,,Срби за Србе'' најавили су да је ово почетак пројекта, те да ће се забавно-хуманитарно вече ,,Познати служе'' у наредном периоду наставити са новим познатим домаћином и главним циљем, помоћи породицама којима је помоћ најпотребнија. 
 
Такође, акцију можете подржати и позивом на хуманитарни број 17763 и на тај начин донирате три конвертибилне марке (позиви важе за м:тел, БХ Телеком и ХТ Еронет мобилне и фиксне мреже). Свој допринос можете оставрити и уплатом на рачун 5620128130024158 отворен код НЛБ Банка а.д. Бањалука или путем донаторске платформе Хуманитарне организације ,,Срби за Србе''