Горска служба спасавања – станица Бијељина има број за хитне интервенције :: Semberija INFO ::

 

Горска служба спасавања – станица Бијељина има број за хитне интервенције


ГСС – станица Бијељина је удружење грађана које је основано са циљем да сваки боравак грађана у природи и обављање рекреативних активности  учини сигурнијим и безбједнијим.
 
Својим програмским активностима ГСС – станица Бијељина обухвата све аспекте спречавања несрећа и спасавања и пружања прве помоћи унесрећенима у природи. Такође, активности станице подразумијевају превентивно дјеловање на подизању општег нивоа сигурности за све активности у природи, као и све аспекте заштите природе и околине.
 
Како бисмо сигурност наших суграђана дигли на виши ниво, активирали смо број за хитне интервенције који гласи 066 11 55 99.
 
Свједоци смо, нажалост, све већег броја несрећа у брдским и шумским приједелима, као и на наше двије ријеке Дрини и Сави, те из наведених разлога сматрамо да је број за хитне интервенције више него потребан како бисмо осигурали безбједност наших суграђана у природи.
 
Број телефона ће бити активан у свако доба и сви су слободни да на њега пријаве све евентуалне несреће на планини, ријеци или неком сличном неприступачном терену, као и нестанке наших суграђана у природи, а чланови ГСС – станица Бијељина ће бити на терену у најкраћем могућем року.
 
Сигурност наших суграђана нам је на првом мјесту!