Актив жена СДС Бијељина: 8. март да буде подсјетник на истинске вриједности :: Semberija INFO ::

 

Актив жена СДС Бијељина: 8. март да буде подсјетник на истинске вриједности


Неколико стотина чланица Актива жена Градског одбора Српске демократске странке Бијељина обиљежиле су синоћ 8. март – Међународни дан жена, а предсједник овог актива Бранка Савчић истакла је да су жене, посебно у савременом друштву, чувари и промотери здраве породице и истинских вриједности.


 
- Народна изрека гласи - „Кућа не стоји на темељима, него на жени“. Све чешће смо свједоци истинитости ових ријечи, јер једино жене имају способност да обједине и сачувају срж породице – љубав, пожртвовање и међусобно поштовање. Зато ми је драго што смо се вечерас окупиле у оволиком броју и показале снагу жена у Српској демократској странци – поручила је Савчићева.
 
Она је нагласила да се Актив жена СДС-а залаже и за бољи положај жена у друштву, јачање њихове економске и политичке позиције, али и да се бави хуманитарним радом.


 
Обиљежавању Међународног дана жена присуствовао је и градоначелник Бијељине Мићо Мићић, пожеливши чланицама и симпатизеркама СДС успјех на свим животним пољима.
 
- Припадницама љепшег пола желим, прије свега, здравље и срећу. Нека им сваки дан током године буде попут 8. марта, а сигуран сам да ће се кроз свој већи активизам изборити за бољи положај у друштву – навео је Мићић.

​СДС Бијељина