ЈУ ВОДЕ СРПСКЕ БИЈЕЉИНА: ОДГОВОРАН РАД СВИХ СЛУЖБИ ТОКОМ ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

ЈУ ВОДЕ СРПСКЕ БИЈЕЉИНА: ОДГОВОРАН РАД СВИХ СЛУЖБИ ТОКОМ ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ


Јавна установа "Воде Српске" Бијељина је током ванредног стања у Републици Српској реализовала све планиране радне активности у складу са планом рада за 2020. годину, уз поштовање свих одлука Владе Републике Српске о мјерама за спречавање ширења вируса корона.
 
Директор ЈУ "Воде Српске" Бијељина Мирослав Миловановић каже да је током ванредне ситуације радни процес прилагођен препорукама за заштиту запослених и грађана од ширења епидемије.

- Рад је организован у складу са одлукама Владе РС, и такав режим рада биће задржан до окончања ванредне ситуације. Установа је у овом периоду реализовала све планиране активности, како у погледу реализације пројекта заштите од поплава и заштите вода, тако и у погледу рјешевања захтјева грађана - каже Миловановић.
 
Он додаје да је циљ ЈУ "Воде Српске" Бијељина, како током ванредног стања тако и у редовним околностима, да рад свих својих служби одржи на највишем могућем нивоу.

- Циљ нам је да сви сектори и службе у Установи максимално одговорно, квалитетно и брзо завршавају своје радне задатке, у циљу реализације пројеката и рјешавања захтјева грађана. Сматрам да смо у протеклом периоду направили значајан помак у томе, и истрајаћемо тако и у будућности - каже директор ЈУ "Воде Српске" Бијељина.