ГРАДСКИ ОДБОР УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ: НА ИЗБОРЕ ПОД МОТОМ “ОЗБИЉНИ ЉУДИ” :: Semberija INFO ::

 

ГРАДСКИ ОДБОР УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ: НА ИЗБОРЕ ПОД МОТОМ “ОЗБИЉНИ ЉУДИ”


Градски одбор Уједињене Српске Бијељина излази самостално на предстојеће локалне изборе. На листи од 36 кандидата налази се и 17 жена, а ова странка ће у локалне изборе у 57 локалних заједница ићи под мотом “Озбиљни људи”.

Шеф Главног изборног штаба Уједињене Српске Републике Српске Наталија Тривић истакла је данас у Бијељини да очекују озбиљне резултате, јер, како је нагласила, “Уједињена Српска је својим дјеловањем у претходна два изборна циклуса доказала да грађани цијене њихов рад управо због чињенице да су се озбиљно поставили, да раде озбиљне послове и понашају се одговорно”.

- Уједињена Српска учествује на локалним изборима са 54 самосталне и три коалиционе одборничке листе и са пет кандидата за градоначелнике и начелнике. Наша странка је на основу резултата изабрала и предложила озбиљан млађи кадар који је на руководећим позицијама. Након четири године дјеловања довољно смо доказали колико млађи људи желе да се укључе у све друштвене процесе који ће утицати на унапређење њихових локалних заједница, а тиме и Републике Српске”, рекла је Тривићева и нагласила да Уједињена Српска даје повјерење младима који озбиљно раде и остварују резултате.

- Радом, трудом и залагањем, млади људи оправдавају повјерење грађана и доприносе останку младих у Републици Српској, у којој сами креирају политике развоја”, рекла је Тривићева.

Предсједник бијељинског Градског одбора Уједињене Српске Милан Трнинић је рекао да је ова странка парламентарна на републичком нивоу, али да није у локалној власти Бијељине.

- Наш циљ на локалним изборима је освајање два одборничка мандата у Бијељини, а на одборничкој листи међу 36 кандидата, имамо 17 жена. То је показатељ да поштујемо жене и да је овај број резултат озбиљног и одговорног рада Актива жена странке. Очекујем да ће спој младости и искуства на изборној листи Уједињене Српске допринијети да странка буде препознатљива у локалној заједници, као што је на републичком нивоу”, нагласио је Трнинић и додао да ће ова странка подржати кандидата владајуће коалиције Мићу Мићића за градоначелника Бијељине.

Семберија инфо - О.Стјепановић