НОВИ АСФАЛТ НА ПАРКИНГУ ДОМА ЗДРАВЉА И УЛИЦА У ЦЕНТРУ УГЉЕВИКА :: Semberija INFO ::

 

НОВИ АСФАЛТ НА ПАРКИНГУ ДОМА ЗДРАВЉА И УЛИЦА У ЦЕНТРУ УГЉЕВИКА


Општина Угљевик издвојила је 50.000 КМ за уређење паркинга и простора за инфективни отпад у Дому здравља, рекао је новинарима начелник Угљевика Василије Перић током данашњег обиласка радилишта.

"Важно је да се улаже у инфраструктуру, посебно за побољшање услова рада Дома здравља", навео је Перић и најавио наставак пројеката за љепши Угљевик за који је рекао да носи епитет мјеста пожељног за живот.



Директор угљевичке здравствене установе Југослав Цветковић изразио је задовољство уређењем платоа и проширењем паркинга, истичући да ће то омогућити лакши приступ пацијентима до Дома здравља.

"Урађена је и комплетна адаптација на дограђеном објекту који ће служити за одлагање медицинског отпада по свим стандардима, те уређене двије просторије површине веће од 100 метара квадратних за архивирање медицинске документације и дио за одлагање заштитне медицинске опреме која се користи у свакодневном раду", рекао је Цветковић.

Након обиласка радова у Дому здравља, Перић је са сарадницима посјетио мјесто реконструкције двије улице у центру Угљевика, гдје се поставља нови асфалт, за шта је из локалног буџета издвојено 20.000 КМ.

Општина Угљевик