ТРАГЕДИЈА У БИЈЕЉИНИ, ПОГИНУО МОТОЦИКЛИСТА :: Semberija INFO ::

 

ТРАГЕДИЈА У БИЈЕЉИНИ, ПОГИНУО МОТОЦИКЛИСТА


Foto: InfoBijeljina
Педесетдвогодишњи мотоциклиста погинуо је вечерас у тешкој саобраћајној незгоди која се догодила у Бијељини, потврдила је Александра Марић, портпарол ПУ Бијељина.

"Саобраћајна несрећа са смртном посљедицом се догодилаоко 21.15х у Бијељини на кружном току код ТЦ ФИС, гдје је усљед слијетања мотоцикла марке ''Кавасаки'' смртно страдао П.Б.", рекла је Марићева.
 
Додала је да је изласком радника хитне помоћи констатована смрт лица. Полицијски увиђај је у току,саобраћај на излазу из Бијељине се одвија успорено, а освему је обавјештен и дежурни тужилац.
 
Ово је иначе данас трећа трагедија на путевима у Републици Српској у којој су смртно страдали мотоциклисти, од којих су двије на путевима Полицијске управе Бијељина.
 
Подсјећамо, тридесетједногодишњи мушкарац чији су иницијали С.П. из Вишеграда погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила данас у мјесту Родић Брдо, на магистралном путу Вишеград - Вардиште, док је четрдесетчетворогодишњи мотоциклиста А.Р. из Брчког погинуо такође у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у Пелагићеву.

(ИнфоБијељина)