Социјалистичка партија, ГО Бијељина: Млади у политици :: Semberija INFO ::

 

Социјалистичка партија, ГО Бијељина: Млади у политици


Данас 6. септембра Актив младих Градског одбора Бијељина Социјалистичке Партије организовао је савјетовање младих под називом „МЛАДИ У ПОЛИТИЦИ“. Савјетовање је организовано у прелијепом амбијенту Гостионе винарије „Наша Тавна“ у непосредној близини манастира из XIII вијека по коме винарија и носи име.
 
На овом скупу младих социјалиста Бијељине присуствовали и присутнима су се обратили Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије у Бијељини Недељко Јовић, Потпредсједник Социјалистичке партије Далибор Стевић и Предсједник Актива младих Давор Стрика.


 
Младим социјалистима из Републике Српске придружили су се и другови из Социјалистичке партије Србије Предсједник Социјалистичке омладине Србије Угљеша Марковић, Народни посланик у Скупштини Србије и Предсједник Социјалистичке омладине у Војводини Борис Новаковић, посланик у Скупштини Аутономне покрајине Војводине.
 
Посебну част младим социјалистима учинио је својим присуством Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић.
 
Млади социјалисти из Бијељине дискутовали су са гостима о томе како виде своју улогу у креирању политика. Млади посланици из Србије својим друговима из Републике Српске пренијели су своја искуства из политичке борбе, нарочито искуства из претходне изборне кампање која је у великој мјери била другачија од свих претходних.
 
Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић изразио је своје велико задовољство скупом младих социјалиста и истакао да на оваквим скуповима омладинци Социјалистичке партије  увијек потврде његов став да они нису само будућност него и садашњост партије и цијелог друштва.
 
Недељко Јовић нагласио је да је поносан на Актив младих градске организације коју води, те да се то види и по томе што је на листи за одборнике на предстојећим локалним изборима у Бијељини велики број младих људи, те да је сигуран да ће омладинци оправдати повјерење које им Социјалистичка партија пружа.
 
Предсједник Актива младих Градског одбора Бијељина Социјалистичке партије захвалио се друговима из Социјалистичке партије Србије, руководству Актива младих Социјалистичке партије, Градском одбору, а нарочито Предсједнику Социјалистичке партије без чије несебичне подршке овај скуп и наш политички активизам не би били могући. „На нама је да напорно радимо и градимо Социјалистичку партију са обје стране Дрине, јер само са јаком Социјалистичком партијом и Србија и Република Српска могу бити јаке“, рекао је Цвијановић.
 
Актив младих Градског одбора Бијељина
Социјалистичка партија