ФОРМИРАН ИЗБОРНИ ШТАБ МЛАДИХ КОЈИ ПОДРЖАВАЈУ МИЋУ МИЋИЋА ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА :: Semberija INFO ::

 

ФОРМИРАН ИЗБОРНИ ШТАБ МЛАДИХ КОЈИ ПОДРЖАВАЈУ МИЋУ МИЋИЋА ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА


У просторијама Странке демократске Српске - Семберија, данас је одржан радни састанак представника актива младих свих политичких странака коалиције која подржава Мићу Мићића као кандидата за градоначелника Бијељине на предстојећим локалним изборима. 



Поред представника актива младих, састанку на којем је дискутовано о оснивању заједничког Изборног штаба  ових странака, присуствовали су актуелни градоначелник Мићо Мићић и предсједник Изборног штаба СДС Семберија, Предраг Јовић.



„Млади у овом граду имају исте циљеве, жеље, често и проблеме. Најбољи начин да се проблеми ријеше а циљеви и жеље остваре, управо је заједништво. Много тога је урађено на томе да се квалитет становништва у Бијељини побољша и то је оно што је покретачка снага да се настави даље“ - закључак је данашњег састанка.  



Убудуће ће Изборни штаб засједати једном седмично, планирајући заједничке акције којима ће се допрносити промоцији града, реализацији пројеката и стварању квалитетнијег и љепшег амбијента за живот.
Циљ је свима исти – боља будућност за грађане Бијељине,  а јединство је један од предуслова да се у томе успије, поручују млади ових политичких странака.

СДС Семберија - Мићо Мићић