КАНДИДАТИ СНСД-А БИЈЕЉИНА: ГЛАСОВИ ЗА НАШЕ КАНДИДАТЕ ДОПРИНИЈЕЋЕ ЈАЧАЊУ И СТАБИЛНОСТИ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

КАНДИДАТИ СНСД-А БИЈЕЉИНА: ГЛАСОВИ ЗА НАШЕ КАНДИДАТЕ ДОПРИНИЈЕЋЕ ЈАЧАЊУ И СТАБИЛНОСТИ СРПСКЕ


Недељко Ћорић, Кандидат СНСД-а из Изборне јединице два за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, изјавио је на коференцији за новинаре да „СНСД није више странка, него покрет народа Републике Српске на очувању традиционалних вриједности и свега што је у интересу Српске“.

- СНСД је сигуран у велику изборну побједу 2. октобра, на основу политика које смо водили и резултата рада у протеклим годинама“, рекао је Ћорић и упутио  заједничку подршку кандидата СНСД-а из Бијељине Жељки Цвијановић за функцију српског члана Предсједништва БиХ.

- Преданим радом је доказала да може обављати сваку функцију која јој се повјери и да ће вјеродостојно представљати у Предсједништву БиХ интерес српског народа и свих других народа који живе у Републици Српској“, нагласио је Ћорић. Он је истакао да је јасан и „избор између Милорада Додика и Јелене Тривић“.

- Додик је човјек који је обезбиједио мир, стабилност и просперитет на овим просторима и док се дешавају тектонске промјене у свијету важно је да његовим избором изаберемо најбољи пут за Републику Српску“, нагласио је  Ћорић. Он је истакао да су пред Бијељином велики изазови и озбиљни пројекти, као што је изградња ауто-пута, који не би био могућ без великих државника као што су Додик и Цвијановићева.

- Интересовање инвеститора за Бијељину је све веће, али то људи у локалној власти не препознају и не разумију. Након избора ћемо озбиљно размислити на који ћемо начин наставити када је у питању управљање Бијељином“, рекао је Ћорић.



Кандидат СНСД за Представнички дом Парламентарне скупштине Данијела Ђукин изјавила је да народ Српске нема времена да чека да се неко научи политици.

- Земљу треба да води државник свјетског калибра какав је Додик. Српска не смије најважније позиције предсједника Републике и српског члана Предсједништва БиХ препустити некоме који по налогу страних амбасада и ментора може продати земљу у коју је положено 20.000 живота српских војника и увести је у централизовану БиХ. Требају нам вође као Додик и Цвијановићева, јер иза њих су километри урађених ауто-путева, нових болница, школа и вртића, спорских хала и центара за културу. Република Српска има свој национални идентитет, плате и пензије су редовне и расту, испоштоване су мајке и дјеца која се лијече у иностранству и СНСД одлучно наставља даље, јер волимо Српску“, рекла је  Ђукинова.

Кандидат СНСД-а из Изборне јединице шест за Народну скупштину Републике Српске Милица Ловрић истакла је да су са великим самопоуздањем кренули и раде предизборну кампању и очекују убједљиву побједу.

- Изборна побједа ће омогућити наставак континуитета у заштити националних интереса Српске. Међународни протекторат самозваног високог представника успорио је развој Српске и наша је обавеза да још интензивније и посвећеније заштитимо национални интерес Републике Српске“, нагласила је Ловрићева и истакла да ће гласови за кандидате СНСД-а, допринијети јачању Републике Српске и стабилности“, рекла је Ловрићева и нагласила да су лидери СНСД-а спремни, професионалци и зрели људи који знају гдје и како се брани Република Српска у овом општем политичком метежу на глобалном нивоу“.