ЧУБРИЛОВИЋ: ДЕМОС ЋЕ УТИЦАТИ НА СТАБИЛИЗАЦИЈУ ПРИЛИКА УНУТАР СРПСКЕ И НА НИВОУ БИХ :: Semberija INFO ::

 

ЧУБРИЛОВИЋ: ДЕМОС ЋЕ УТИЦАТИ НА СТАБИЛИЗАЦИЈУ ПРИЛИКА УНУТАР СРПСКЕ И НА НИВОУ БИХ


Foto
СТАНАРИ, 7. септембра – Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић очекује да након општих избора странка има најмање шест посланика у Народној скупштини Републике Српске и најмање једног у Парламентарној скупштини БиХ.

Чубриловић је оцијенио да ће то бити пресудна снага да ДЕМОС може да утиче на стабилизацију прилика унутар Републике Српске и на нивоу БиХ.

“ДЕМОС је политичка организација која први пут излази на парламентарне изборе и потпуно смо спремни”, рекао је Чубриловић у Станарима гдје је присуствовао отварању канцеларије Општинског одбора ДЕМОС-а.

Он је навео да ДЕМОС има одборе равномјерно распоређене широм Српске са кандидатима већ препознатим у својим срединама.

Чубриловић је најавио фер кампању и нагласио да парламентарни избори треба да су празник демократије, те додао да су они уједно и припрема за наредне локалне.

Предсједник станарског Одбора ДЕМОС-а Добривоје Панчић сматра да ће становници ове општине препознати кандидате ове странке, за које каже да су млади и чистог образа.

Kандидат из Добоја за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице пет Слађан Јовић рекао је да отварање нових канцеларија у Станарима, Великој Буковици и Петрову показује озбиљност и снагу ове странке и да у овој изборној јединици очекује и више од једног посланика.

Носилац листе ДЕМОС-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице два Чедомир Стојановић каже да је присутност ова странке у Српској резултат досадашњег рада и да су грађани већ препознали резултате њиховог рада.